A Xylem forgalomba hozza az e-MP többfokozatú szivattyú sorozatát

Az ötletes, moduláris kivitel javítja a hatékonyságot, rugalmasabb elhasználást tesz lehetővé, valamint egyszerűsíti a karbantartást.

A vízkezelés globális vezetője, a Xylem Inc. bemutatja a Lowara e-MP sorozatot, amely magas hatékonyságú, és széles körben felhasználható, többfokozatú radiális szivattyú típust foglal mába. Ez a sorozat kiváló választás a különböző ipari, közüzemi, mezőgazdasági, és építőipari szegmensekben történő felhasználásra.

Az e-MP sorozat, mely magában foglalja a Xylem Lowara márkájának évszázados, öntvényszivattyúkra vonatkozó tervezési és gyártási tapasztalatát. Az e-MP áramlástechnikailag optimalizált hidraulikája növeli a hatásfokot, csökkenti az életciklusra vonatkoztatott költségeket és az energiaszükségletet, az MEI értékek, valamint a nemzetközi ANSI/HI szabványok szerint.

Az ügyfelek az egész iparágban keresik azon átfogó szivattyúzási megoldásokat, amelyek csökkentik az energiafogyasztást, valamint javítják a hatékonyságot,” mondta Giorgio Sabbatini, a Xylem AWS EMEA ipari és mezőgazdasági szegmens-, valamint globális kereskedelmi szolgáltatásainak vezetője. “Az e-MP okos tervezési tulajdonságai és anyagválasztéka javítják a teljesítményt, növelik a szivattyú élettartamát, valamint egyszerűsítik a szervizelést, így a sorozat szinte az összes nagynyomású alkalmazáshoz ideálissá válik” mondta Sabbatini.

Erőteljes, és hatékony

Az e-MP lenyűgöző kapacitással, akár 850 m3/h átfolyással, valamint akár 950 m-es emelőmagassággal büszkélkedhet -25 – 180 °C közeghőmérséklet között.

Az e-MP robusztus és masszív kivitelt, páratlan rendszerhatékonyságot, és speciális jellemzőket biztosít, kifejezetten a piaci és vevői igények szerint,” mondta Sabbatini.

Az e-MP további tulajdonságai:

Egy újonnan kifejlesztett, az első fokozatban található, különösen magas szívási teljesítményekre kifejlesztett járókerék, mely megfelel a melegvíz, vagy a kondenzátum szivattyúzási alkalmazások szigorú követelményeinek is.

Az e-MP számítógépen optimalizált, magas hatásfokú hidraulikája biztosítja a folyadék ideális áramlását, ezzel is növelve a hatásfokot.

• A beépített szivattyúvédelmek, mint például a szennyezett folyadékok számára készült, nagyméretű öntisztuló tömítő kamra, csökkentik az állásidőt és az üzemeltetési költségeket, a moduláris kialakítás pedig egyszerűsíti a szerelést és a karbantartást.

• A Xylem 5. generációs HYDROVAR eszköze további ellenőrzési lehetőségeket kínál. Az e-MP-n lévő opcionális érzékelő interfészek csatlakoztathatóak az intelligens üzem felügyelethez, valamint a diagnosztikai rendszerhez, ezzel biztosítva a folyamatos, problémamentes üzemet, csökkentve az állásidőt, mely jelentősen csökkenti a költségeket.

Egyszerű kiválasztás

Az e-MP szivattyúk különböző méretekben, modellekben, és anyagminőségekben érhetők el, lehetővé téve a rendszerkövetelmények szerinti konfigurációt. A Xylemnek különböző erőforrások állnak a rendelkezésére a rendszer méretezéséhez és a megfelelő készülék kiválasztásához, melybe beletartozik a Xylem online kiválasztó eszköze is. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző hidraulikus „forgatókönyveket” készítsenek a különböző szivattyúzási feltételek szerint.

Olvasson többet a e-MP itt